Winnaar verkiezing van het Leukste Vakantiepark Provincie Zeeland
Kamperen in het voor- en naseizoen Chalets Waterpret Chalets Strand
Online boeken
ANWB Waardering: 4.5 sterren
Start onze virtuele wandeling
Nederlands  Deutsch

Camping Zonneweelde, Familiecamping in Zeeland

Camping Zonneweelde, een héérlijke camping in Zeeuws Vlaanderen aan het strand - Een familiecamping waar service en gastvrijheid centraal staan. Een camping aan het schoonste strand van Zeeland.

Gratis Wifi

Zonneweelde ligt op loopafstand van het strand. Al jaren is het strand van Nieuwvliet bekroond met de Blauwe vlag, die staat voor een veilig en schoon strand en water.

Waterpret aan het strand!

Op onze kindercamping is er voor alle leeftijden wat te doen. Voor de kleinste van 2 tot 8 jaar is er het Aartje Twinkel Team. Voor de grotere kids hebben we tijdens het hoogseizoen en in de meivakantie een speciale tienerentertainer. De tieners hebben een eigen tienerhonk waar ze onder begeleiding van de entertainer lekker kunnen chillen. Maar pokeren, minute to win it of een avondje lasergamen zijn ook altijd favoriet! Om een idee te krijgen van onze activiteiten check onze link “Animatieprogramma” rechts op deze pagina.

liefde-is kamperen-bij-camping-zonneweelde chalet-adornis

In het voor en naseizoen kunt u heerlijk genieten van de vele fietsknooppunten routes, wandelroutes en de rust en ruimte die Zeeuws Vlaanderen u te bieden heeft. Het Belgische achterland, Knokke, Damme en Brugge bieden vele culturele en Bourgondische uitstapjes. Maar vergeet ons prachtige Zeeuwse Landschap niet; de Staats Spaanse linies, natuurgebied ’t Zwin, verdronken Zwarte polder direct aan de camping of beleeft een boottocht naar de Hooge platen waar de zeehondjes heerlijk liggen te zonnen.

Groot en kindvriendelijk zwembad!

U kunt bij ons terecht voor het huren van luxe chalets, blokhutten en ruime kampeerplaatsen tot ruim 130 m². Op de camping treft u 2 luxe toiletgebouwen aan met beide een uitgebreide kinderafdeling.

We zijn hier aan de kust de enige camping met een buiten zwembad. Ideaal voor de kinderen die hier heerlijk kunnen spetteren in de grandioze waterspeeltuin. Ook is er een zwembad van 1.40m diep.

Kortom op onze familie camping hoeft u zich geen moment te vervelen.

Het genieten kan beginnen...

Te koop

Luxe Kraaikamp Chalet

Luxe Kraaikamp Chalet
Dit mooie Chalet, bouwjaar 2006, beschikt over 2 slaapkamers (max. 5 personen). Mooie ...

Prijs: op aanvraag/ auf anfrage


Lees meer

Brochure

Download de brochure

Klik op de bovenstaande afbeelding om onze brochure te downloaden (PDF-15,8 MB).

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
  
Voor- en Naseizoen
Voor- en naseizoen

Genieten van rust, ruimte en de prachtige natuur in de omgeving van camping Zonneweelde. Heerlijk op vakantie in het voor- of naseizoen.
boek nu


Faciliteiten

Teenz

In het hoogseizoen is er een professionele animator aanwezig voor de oudere kids! (De tienerentertainer is aanwezig van 12-7-2014 tot 16-8-2014)RTL Vakantiemagazine Bekijk hier de uitzending van RTL Vakantiemagazine over Camping Zonneweelde.

Nieuws

Glamping Tent

Glamping Tent
Dit zijn voorbeelden van de NIEUWE Glamping ...

Camping Zonneweelde NIEUWE stijl

Camping Zonneweelde NIEUWE stijl
Brainstormen, tekenen, plannen, handen uit de ...

Meer nieuwsKinderkampeerwereld

Er is volop vertier voor de kinderen in het “Twinkelhuis” waar 6 dagen per week tal van activiteiten worden georganiseerd door ons recreatieteam.
Naar de kinderpagina

kids-vakantieaanbieder
Bekijk hier het Animatie Programma

Meer informatie over de Animatie Programma's

FotoboekMeer foto’s


Reserveren

Via de website kunt u reserveren, dit 24 uur per dag. U treft op de bevestiging de betalingstermijnen aan, pas na ontvangst van de eerste betalingstermijn is uw reservering definitief.

Reserveren

Telefonisch reserveren
U kunt ook telefonisch reserveren, dit enkel tijdens kantoortijden via: Tel. 0117 - 371910

ADAC Camping Card Best Deal Camping Card ANWB RECRON ACSI Campingcard

© Zonneweelde | Baanstpoldersedijk 1 | 4504 PS Nieuwvliet | Tel. 0117 - 371910 | Email. info@campingzonneweelde.nl | Sitemap