Camping Zonneweelde

Uitjes in de kerstvakantie

De beste uitjes tijdens de feestsagen!

Nieuwvliet

winterwonderwandeling

29 December 2023 kijk je je ogen uit in de straten van Nieuwvliet tijdens dit sfeervolle evenement. Tientallen huizen, tuinen, bomen en objecten zijn verlicht met honderden lichtjes! Tijdens je wandeling door het dorp is er van alles te zien, te doen en te beleven en je proeft er van al het lekkers dat onderweg wordt aangeboden.

Nieuwjaarsvuur

Op het strand in Nieuwvliet nabij strandpaviljoen Woest 17 wordt op zondag 1 januari 2024 om 17:00 het nieuwjaarsvuur ontstoken. Er is verse chocomelk en glühwein aanwezig voor een heerlijk winterse sfeer.

 

 

 
Nieuwjaarsvuur

Brugge 

kerstmarkt 

De kerstmarkt van Brugge bevindt zich op een prachtige locatie in het knusse centrum van Brugge, een van de mooiste steden van Europa, met haar smalle steegjes en middeleeuwse gebouwen. Dankzij de kerstmarkt is de intieme binnenstad nog eens extra magisch wanneer de gezellige kerstsfeer met duizenden lampjes, dennengeur, warme wafels en glühwein de toon zetten.

 

 
kerstmarkt brugge

Knokke

Zwembad

Ben je een echte waterliefhebber, maar daarom geen strandliefhebber? Neem een plons in het water van Sportoase Duinenwater! Het complex biedt een uitgebreid aanbod voor iedereen, een zwembadencomplex met een sportbad, instructiebad, spectaculaire glijbanen, uitgebreide wellness, groepslessenen een fitness!

Schaatsbaan

Natuurijs komt dan wel minder en minder voor, maar tijdens de feestdagen kun je alsnog je schaatsen aantrekken. Knokke-Heist is 1 van de weinige plekken waar nog elk jaar een schaatsbaan word opgezet, rond de schaatsbaan zit er nog een café waar je op en naast de schaatsbaan een drankje kunt doen!

 
Schaatsbaan knokke

Sluis

Schaatsbaan

Van zaterdag 17 december 2022 t/m zondag 8 januari 2023 staat de XXL schaatsbaan weer op de Groote Markt in Sluis. Vele kinderen (en ook volwassenen) hebben er ijspret. De baan in Sluis is juist zo leuk omdat je rondom de "Wilhelminaboom" kan schaatsen. Voor de kleinere kinderen is er een aparte 'kleuter'baan waar ze de beginselen van het schaatsen op hun gemak kunnen uitproberen. 

 
Schaatsbaan Sluis

Groede

Groede podium

Kinderen kunnen naar hartelust spelen met boomstammen en avontuurlijke speeltoestellen. Ze worden nooit moe van het spelen met de klimtoren, hangbrug en waterspeeltuin! Bunkers zijn stille getuigen van de Tweede Wereldoorlog (1939-1945) tussen de speeltuinen van de natuur. Ze zijn een belangrijk onderdeel van het park en maken het spannend!

 
groede podium