Golven in Cadzand-Bad

Minigolf kan iedereen en gewoon golf is dan weer wat lastiger. In Cadzand-Bad speel je sinds dit jaar Shortgolf! In principe hetzelfde als gewoon golf, maar dan met kortere banen. Op een zonnige dag besloten we het eens uit te proberen! Het werd een middag vol plezier!

Je krijgt wat uitleg, een club, een putter, een bal en een scoreblad en je kan beginnen. Wat lacherig begonnen we. Als totaal onervaren golfers, waren we best onder de indruk van onszelf. Het balletje vloog een heel eind door de lucht en het zag er best goed uit! Dat hij totaal uit de richting vloog maakte ons niet erg uit, maar toen we daarna met z’n vieren in de bosjes stonden te zoeken naar het balletje bedachten we onszelf dat we toch wat beter moesten mikken. De sfeer was gezet! Er ontstond een gezellig maar competitieve wedstrijd. De eerste hole was erg makkelijk, gewoon rechtdoor. De tweede werd al wat lastiger. De baan lag direct langs de vijver en we moesten dus oppassen dat de bal niet in de vijver zou komen. Het werd steeds lastiger; een bocht, een bocht rond de vijver heen. Later zelfs over een vijver heen.

Het park met 9 holes is prachtig aangelegd en zeker de moeite waard wanneer u met oudere kinderen een actieve activiteit zoekt(minimumleeftijd is 8 jaar). Het brengt een middag vol plezier! Als geoefend golfer is het ook erg leuk om de behendigheid te oefenen.

Shortgolf Cadzand-Bad
Lange Strinkweg 1
4506 JG Cadzand-Bad
Tel: +31 (0)117-391234
www.shortgolf-cadzandbad.nl