Top beoordeeld door ANWB, Zoover en Recron

Een prachtige camping in Zeeland

Bij Camping Zonneweelde geniet u van uw welverdiende kampeervakantie aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Op loopafstand van het Zeeuwse strand vindt u onze gezellige kampeervelden met ruime plaatsen. De gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat u zich al snel thuis voelt op onze gezellige familiecamping in Zeeland. Voor een onvergetelijke kampeervakantie in Zeeland bent u bij camping Zonneweelde aan het juiste adres. Op de camping is gratis Wi-Fi aanwezig. 

Kamperen met kids?

Naast de goede service en gastvrijheid zijn er activiteiten en faciliteiten voor alle leeftijden. Onze camping staat vooral bekend om zijn topanimatie. Dat is nog niet alles... als enige aan de West-Zeeuws Vlaamse kust beschikt camping Zonneweelde over een buitenzwembad mét grandioze waterspeeltuin! Daarnaast hebben al onze kampeervelden speeltoestellen voor de kleinste gasten. Op korte afstand van de kampeerplaatsen is het centrumgebouw met grote (250 m2) indoor speeltuin met kinderbioscoop, de buitenspeeltuin met trampoline en het coole voetbalveld met pannakooi te vinden. Ook ligt nabij de kampeervelden het stoere piratenschip. Kortom: genoeg te beleven!

Kamperen met het hele gezin

Ruim en voorzien van alle gemakken

Onze kampeerplaatsen

Kampeerplaats Comfort

Op 130m2 geniet u van een ruime kampeerplaats. Deze plaatsen zijn voorzien van water, stroom en afvoer. In het midden van het veld is er een speeltuin aangelegd voor onze allerkleinste gasten. Zo kunnen de kids rustig spelen terwijl papa en mama lekker bij de caravan blijven. Vooraan ieder kampeerveld is er een parkeerhaven zodat de velden autovrij zijn. Liever geen honden op het veld? Boek dan een plekje op het hondenvrije veld (315 t/m 324).

Nieuw!! Verharde camperplaatsen; de eerste kampeerplaats op ieder veld is verhard, waardoor deze geschikt is voor campers (nummers 285,294,295,304,305,314,315,324). Geen camperplaats meer beschikbaar? Geen probleem, al onze kampeerplaatsen zijn ruim en op de andere plaatsen kunnen ook campers staan.  

Kampeerplaats Comfort + CAI

Genieten van alle luxe en comfort tijdens uw kampeervakantie? Boek dan één van deze plaatsen (325 t/m 365). De plaatsen zijn vergelijkbaar met de comfortplusplaatsen maar hebben als extraatje een aansluiting voor uw kabeltelevisie. Wilt u genieten van rust en ruimte? Boek dan één van de plaatsen 335 t/m 339. In dit laantje zijn er maar 5 kampeerplaatsen en is er geen speeltuintje waardoor het wat rustiger is op het veld.

Nieuw!! Verharde camperplaatsen; de eerste kampeerplaats op ieder veld is verhard, waardoor deze geschikt is voor campers (nummers 325,334,335,340,349,350,358). Geen camperplaats meer beschikbaar? Geen probleem, al onze kampeerplaatsen zijn ruim en op de andere plaatsen kunnen ook campers staan.  

Delta is gestopt met het doorgeven van het analoge signaal in Nederland. U kunt gebruik maken van het digitale basis zenderpakket op de kabel van Zonneweelde. Lees hier meer over de omschakeling van analoge naar digitale TV.