Top beoordeeld door ANWB, Zoover en Recron

Een prachtige camping in Zeeland

Bij Camping Zonneweelde geniet u van uw welverdiende kampeervakantie aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Op loopafstand van het Zeeuwse strand vindt u onze gezellige kampeervelden met ruime plaatsen. De gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat u zich al snel thuis voelt op onze gezellige familiecamping in Zeeland. Voor een onvergetelijke kampeervakantie in Zeeland bent u bij camping Zonneweelde aan het juiste adres. Op de camping is gratis Wi-Fi aanwezig. 

Kamperen met kids?

Naast de goede service en gastvrijheid zijn er activiteiten en faciliteiten voor alle leeftijden. Onze camping staat vooral bekend om zijn topanimatie. Dat is nog niet alles.. als enige aan de Zeeuwse kust beschikt camping Zonneweelde over een buitenzwembad mét grandioze waterspeeltuin! Daarnaast hebben al onze kampeervelden speeltoestellen voor de kleinste gasten. Een groot piratenschip om heerlijk te spelen en we hebben zelfs een cool voetbalveld met pannakooi!

NIEUW!! Camping Zonneweelde heeft een nieuwe grote (250 m2) indoor speeltuin erbij gekregen met kinderbioscoop en een buitenspeeltuin met trampolines bij het terras! Geschikt voor kinderen van 4/5 jaar tot 12 jaar.

Kijk rond bij onze campingvelden en sanitair

Loop rond bij ons gave piratenschip

Ruim en voorzien van alle gemakken

Onze kampeerplaatsen

Kampeerplaats Comfort

Op 130m2 geniet u van een ruime kampeerplaats. Deze plaatsen zijn voorzien van water, stroom en afvoer. In het midden van het veld is er een speeltuin aangelegd voor onze allerkleinste gasten. Zo kunnen de kids rustig spelen terwijl papa en mama lekker bij de caravan blijven. Hier vindt u vooraan op het kampeerveld een parkeerhaven zodat de velden autovrij zijn. Liever geen honden op het veld? Boek dan een plekje op het hondenvrije veld (315 t/m 324).

Kampeerplaats Comfort + CAI

Genieten van alle luxe en comfort tijdens uw kampeervakantie? Boek dan één van deze plaatsen. De plaatsen zijn vergelijkbaar met de comfortplusplaatsen maar hebben als extraatje een aansluiting voor uw kabeltelevisie. Wilt u genieten van rust en ruimte? Boek dan één van de plaatsen 335 t/m 339. In dit laantje zijn er maar 5 kampeerplaatsen en is er geen speeltuintje waardoor het wat rustiger is op het veld.

Delta is in 2018 gestopt met het doorgeven van het analoge signaal in Nederland. U kunt gebruik maken van het digitale basis zenderpakket op de kabel van Zonneweelde. Lees hier meer over de omschakeling van analoge naar digitale TV.