Camping Zonneweelde
Zomeruitjes in West Zeeuws-Vlaanderen

Zomeruitjes in West Zeeuws-Vlaanderen

De allerleukste zomerse evenementen in West Zeeuws-Vlaanderen

Ons gebied zit boordevol uitjes en evenementen in de zomer. Kermissen, festivals, tractorpulling en meer! Hou je meer van rust? West Zeeuws-Vlaanderen is 1 van de mooiste fiets- en wandelgebieden van Nederland! 

weitjerock

WeitjeRock IJzendijke

Sinds 2013 is WeitjeRock het belangrijkste muziek- en cultuurfestival in West Zeeuws Vlaanderen. In de polder van IJzendijke worden de bezoekers ieder laatste weekend van juli verrast met opmerkelijke evenementen en een geweldige sfeer.

vuurwerk

Vuurwerkshow Knokke

Het Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist vindt elk jaar op de Meerlaan in Knokke-Heist op 16, 18, 20, 22 en 24 augustus om 22:00 uur plaats. Vier verschillende landen presenteren een vuurwerkshow met muziek.

Terras Piazza

Dinsdag Live Music 
@terras Piazza

Ook dit jaar is er weer een hoop gezelligheid op ons terras te vinden! Binnenkort starten de live music dinsdagen. Genieten in de zon met een wijntje, biertje of cocktail & muziek, wat wil je nog meer?! 🍹

Elke dinsdag vanaf 16 Juli t/m 20 Augustus van 16.00 tot 21.00 uur!

🎸16/7 Duo Voordeur 🎸23/7 Ger Savelkoul 🎸30/7 Hans van der Werf 🎸6/8 Solo Voordeur - Stefan van Vooren 🎸13/8 Hans van der Werf 🎸20/8 Voordeur

Op deze dinsdagen is het drinks only en is de take away open.

Visserij

Visserijfeesten Breskens

Het is bekend dat de Visserijfeesten een groot en gezellig evenement zijn voor iedereen. Een grote braderie, twee kermissen, een rommelmarkt, entertainment voor kinderen, optredens van bekende Nederlandse artiesten en nog veel meer!

Shenanygens

Sunday session de Duintjes

 De Duintjes heeft weer de Sunday Session! Je kunt elke zondag vanaf 16:00 uur weer genieten van live muziek met geweldige bands die je niet mag missen, en natuurlijk kun je afsluiten met heerlijke pizza.

 

Jaarmarkt Groede

Jaarmarkt Groede

Het meest uitzonderlijke evenement van Groede! Loop over de rommelmarkt, verkoop zelf oude of nieuwe items, drink een heerlijk biertje op de prachtige markt of in andere straten van Groede en blijf 's avonds bij live muziek!

Kijk snel of jouw favoriete kampeerplaats of accommodatie nog beschikbaar is 👇