Camping Zonneweelde

Trekkershut huren in Zeeland

  • Luxe trekkershutten
  • Geschikt voor max. 4 personen
  • Op 5-sterrencamping
 

Verblijven in een luxe trekkershut aan zee in Zeeland

Camping Zonneweelde is een gezellige familiecamping in het prachtige Zeeland. Speciaal voor gasten die op doorreis zijn, of simpelweg een slaapplaats nodig hebben, verhuren wij luxe trekkershutten. Na een lange dag fietsen of wandelen over het Zeeuwse strand slapen in een goed bed, zonder zorgen! Op de camping in Zeeland staan trekkershutten. De trekkershut is van alle gemakken voorzien. Deze hutten zijn voorzien van een eigen keuken met stromend water en toilet. De trekkershutten aan zee zijn geschikt voor max. 4 personen.

 
 

Sfeerimpressie van onze trekkershut in Zeeland ⤵

Luxe Trekkershut in Zeeland, van alle gemakken voorzien

In de luxe trekkershutten kunt u heerlijk koken. De keuken is voorzien van gasfornuis, servies en kookgerei, een koelkast en een eettafel. In de woonkamer is een tweepersoons bed, tevens is er een aparte kinderkamer met stapelbed. Toilet is voorzien, dus u hoeft enkel voor de douche gebruik te maken van het vlak bijgelegen sanitair gebouw. In de luxe trekkershutten aan zee beschikt u over 10 ampère stroom. 

Online een trekkershut in Zeeland reserveren

Wij bieden u de mogelijkheid om online uw luxe trekkershut in Zeeland te reserveren! De Simple Camp trekkershutten zijn te boeken vanaf minimaal 2 nachten. U bent vanaf 14:00 uur welkom in de trekkershutten. Op de dag van vertrek vragen wij u de hutten bezemschoon en opgeruimd te verlaten voor 10:00 uur.

Voor meer informatie over de trekkershutten kunt u contact opnemen met ons.