1. Luxe chalets en lodges
  2. Voor maximaal 6 personen
  3. Vlak bij de kust
 

Luxe chalets en lodges op Camping Zonneweelde

Comfortabel genieten met alle luxe van thuis in Zeeland

Wilt u genieten van een mooie vakantie aan de kust in Zeeland? Maar wilt u meer comfort en luxe? Dan bent u bij Camping Zonneweelde aan het juiste adres! Wij hebben luxe chalets op een steenworp afstand (800m) van een mooi en schoon zandstrand! Dus met al deze ingrediënten is het niet moeilijk om te genieten. Voeg daarbij de perfecte faciliteiten, luxe accommodatie en een gevarieerde omgeving en u heeft het recept voor een onvergetelijke vakantie!

Chalets in Zeeland

De 6-persoons chalets zijn erg ruim van opzet en liggen dicht bij de faciliteiten zoals de animatieruimte met speelveld, zwembad en het centrumgebouw. Het chalet is ideaal voor families met kinderen, waarbij de kinderen in 3 stappen bij de animatie staan. Zo kunnen de ouders in de tussentijd heerlijk in het chalet of op het afgeschermde terras genieten van de zon. Met huisdier op vakantie? Wij bieden ook comfort chalets aan waar huisdieren zijn toegestaan (chalets 56 t/m 59). Hetzelfde formaat als de luxe chalets, alleen hier is je trouwe viervoeter welkom.

 

Lodges op Camping Zonneweelde

Naast chalets beschikken wij ook over duin lodges: de Duin Lodge Family en de Duin Lodge de Luxe. Duin Lodge Family is een stijlvolle en gezellige accommodatie, geschikt voor families met maximaal 6 personen. Duin Lodge de Luxe is een gezellige accommodatie, geschikt voor maximaal 4 personen. De Duin Lodge de Luxe heeft een unieke uitstraling door het moderne schaduwdoek om de ultieme balans tussen zon en schaduw te creëeren. Beide accommodaties zijn ruim van opzet en liggen dicht bij de faciliteiten (centrumgebouw) en het zwembad. Bovendien is er een luxe comfortabele lounge aanwezig om optimaal te genieten van de strandsfeer op de camping.

Boek jouw verblijf