Camping Zonneweelde
Camping Zeeland met hond

Camping Zeeland met hond

  • Honden welkom
  • Kampeerplekken & accommodaties
  • Op loopafstand van het strand
 

Naar de camping in Zeeland met jouw hond

Bij Camping Zonneweelde zijn jullie van harte welkom. Op onze camping in Zeeland kun je met de hond kamperen op een van de kampeerplaatsen of een accommodatie voor maximaal 6 personen huren. Jij en jouw trouwe viervoeter kunnen samen genieten van een vakantie op onze familiecamping in Zeeland. Onze hondencamping in Zeeland is door de ANWB gewaardeerd met maar liefst 5 sterren. Hier geniet je van op en top comfort en uitstekende faciliteiten. Gegarandeerd genieten op onze camping in Zeeland voor de hond en voor jou!

Vind jouw ideale plek op onze camping in Zeeland met hond 🐕

Camping aan zee met hond

Zon, zee, strand, het is heerlijk voor mensen maar ook zeker voor dieren! Kies je voor Camping Zonneweelde dan kies je voor een camping aan zee met hond. Vanaf onze camping is het slechts 950 meter lopen naar het strand en de Noordzee. Geniet hier van gezellige strandpaviljoens, spelende kinderen en lange strandwandelingen met jouw hond tijdens jullie strandvakantie in Nederland. Neem zomers een parasol mee want Zeeland is de zonnigste provincie van Nederland. Hier geniet je volop op onze camping in Zeeland aan het strand!

Kamperen met de hond op onze camping in Zeeland kan op een comfortplaats of een comfortplaats met CAI aansluiting. Beide plekken beschikken over 130 m² aan oppervlak, elektriciteit, water en afvoer. De kampeerplaatsen bevinden zich op een veldje met kleine speeltoestellen. Geniet je liever van wat meer luxe tijdens jouw verblijf op onze camping aan zee met hond? Kies dan voor een vakantiehuis met hond. 

Impressie van onze hondencamping in Zeeland

 

Beleef samen de leukste avonturen in Zeeland

Tijdens jouw vakantie op onze camping in Zeeland waar honden zijn toegestaan wil je natuurlijk de omgeving verkennen. Een dagje naar het strand en de zee ligt natuurlijk voor de hand, maar er is nog véél meer te beleven. Beleef een uniek dagje uit bij de Struisvogelboerderij of tijdens een ontdekkingstocht door het Bizarium museum. Voor een dagje winkelen zit je goed in Terneuzen of het Belgische Gent. Ook het schitterende Brugge is zeker de moeite waard. De gehele historische binnenstad van Brugge staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en voelt als een groot openluchtmuseum. 

Of je op onze camping in Zeeland met de hond verblijft voor een weekend, midweek of week, er is genoeg te zien en doen op de camping en in de omgeving! 

 

Onze faciliteiten op een rij

✔️ Openluchtzwembad met waterspeeltuin
✔️ Sport & spel
✔️ Animatieteam, ook voor tieners!
✔️ Binnenspeeltuin
✔️ Kinderbioscoop
✔️ Interactieve game wall
✔️ Restaurant
✔️ Supermarkt
✔️ Fietsverhuur