Camping Zonneweelde

Camping met zwembad in Zeeland

  • Openluchtzwembad
  • Fantastische waterspeeltuin
  • Glijbaan, klimtoren en sproeiers
 

Het perfecte plonsparadijs!

Wanneer je op vakantie gaat mag een zwembad eigenlijk niet ontbreken. Neem een duik in ons prachtige openluchtzwembad en geniet van het met zonnepanelen verwarmde water. Onze familiecamping heeft niet alleen een zwembad, maar ook een fantastische waterspeeltuin met een glijbaan, een klimtoren en sproeiers. Kinderen kunnen zich hier dus uren vermaken. Een extra toevoeging aan het zwemplezier is de aanwezigheid van een waterspeelplaats naast de waterspeeltuin, waar je je eigen zandkasteel kunt bouwen in het zand. Waterpret gegarandeerd op onze camping met zwembad in Zeeland!

 
 

Ontdek ons zwembad!

Het zwembad op onze 5-sterren camping is geopend vanaf medio Mei tot in september afhankelijk van het weer. In de zomermaanden juli en augustus is het zwembad dagelijks geopend van 10 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds. Naast het zwembad op onze camping in Zeeland vind je het gezellige terras van ons restaurant, waar je heerlijk wat kunt eten en drinken. Wat het zwembad extra aantrekkelijk maakt, is dat het water duurzaam verwarmd wordt door middel van zonnepanelen. Dat betekent dat je kunt genieten van aangenaam warm water zodra de zon haar stralen laat schijnen. Hoe heerlijk is dat!

 

Een greep uit de voordelen 

  • Waterpret voor kinderen
  • Verkoeling in de zomer
  • Duurzaam verwarmd met zonnepanelen
  • Met waterspeeltuin
  • Dagelijks geopend in de zomer

Neem een kijkje op onze camping met zwembad in Zeeland ⤵

To do's op onze camping met zwembad in Zeeland

Naast waterpret bieden wij ook andere faciliteiten aan op onze tiener- en kindercamping. Zo kun je ongekend veel plezier beleven met ons animatieteam en kun je je uitleven tijdens een potje voetbal, volleybal of badminton met sport en spel. Op onze camping hebben we naast een zwembad ook een fantastische binnenspeeltuin met klimtouwen, reliefbanen en een glijbaan waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Als je het landschap van Zeeuws-Vlaanderen wil ontdekken, hebben wij huurfietsen beschikbaar via onze receptie. Verken de uitgestrekte polders, voel de zeebries terwijl je langs de duinen fietst en bewonder de schepen die voorbij varen. Zelfs de jongste gasten kunnen mee dankzij onze kinderfietsen. En met onze elektrische fietsen fiets je zonder enige moeite door dit prachtige landschap.

 

Verblijven op onze camping

Bij Camping Zonneweelde kun je luxe kamperen in glamping accommodaties, waaronder beachloften, trekkershutten en luxe chalets voor een unieke vakantie-ervaring aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Ook kun je verblijven op één van onze kampeerplaatsen. Wil je nog wat extra luxe? Dan kun je een kampeerplek met privé sanitair boeken. Dat is pas kamperen met de luxe van thuis! En vanaf je kampeerplek sta je binnen no time met je voeten in het zand. Hier zul je zonder twijfel een unieke ervaring hebben die je nog lang bij zal blijven. 

 
 
 

Kamperen

Ontdek de mogelijkheden om te kamperen op onze camping met zwembad in Zeeland.

Accommodaties

Boek één van de prachtige accommodaties op onze camping en beleef een onvergetelijke vakantie.
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🛟 Is het zwembad veilig voor mijn kinderen?

Jazeker! Zowel het gehele zwemterrein als het diepe zwembad van 1.40 meter diep is omheind waardoor kleine kinderen niet zomaar in het water kunnen wandelen. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ons zwembad veilig is voor alle gasten, willen we ouders eraan herinneren dat ze te allen tijde verantwoordelijk zijn voor het toezicht op hun kinderen tijdens het zwemmen. We willen graag dat iedereen veilig en zorgeloos kan genieten op onze camping in Zeeland met zwembad en toezicht speelt daarbij een belangrijke rol.

🏊🏻‍♀️ Is het zwembad alleen toegankelijk voor gasten van de camping of ook voor mensen van buitenaf?

Het zwemterrein is alleen toegankelijk voor gasten van Zonneweelde en Strandweelde. Dat betekent dat mensen van buitenaf niet welkom zijn op onze camping met zwembad in Zeeland. Wil je ook komen zwemmen in ons zwembad? Bekijk dan onze overnachtingsmogelijkheden!