Camping Zonneweelde
Sport en spel

Sport en spel

Op het park
  • Speeltuinen en sportvelden
  • Grote (250 m2) indoor speeltuin
  • Voor alle leeftijden
 

Sport en spel op de camping

Voor ieder wat wils

Met kleine kinderen, families of vrienden, je favoriete sport beoefenen of een nieuwe sport ontdekken, er is voor iedereen wel een activiteit. Panna is een behendigheidsspel waarbij techniek meestal de doorslag geeft. Met onnavolgbare passeerbewegingen, subtiele hakjes en verbluffende technische hoogstandjes vermaken de kids zicht prima in onze pannakooi. Ga je liever voor het echte voetbalspel? Dan moet je naar het grote sportveld toe. Daar kun je zo hard schieten en tellen alle punten mee. Volleybal, badminton, waterspektakel, schuimparty, hutten bouwen, alles kan en telt op het speelveld.

Heeft het zonnetje een dagje vrij, maar wil je graag spelen? In het nieuwe centrumgebouw is een grote (250 m2) INDOOR speeltuin. In deze indoor speeltuin bevindt zich ook een superleuke interactieve Game Wall! Gegarandeerd uren speelplezier!

Swipe voor meer foto's →

Wat je nog meer vind in de Indoor speeltuin - Interactieve Game Wall

Ook voor tieners hebben wij allerlei coole activiteiten! In de zomervakantie hebben we een speciale tienerentertainer die spannende, sportieve activiteiten organiseert. 
Op de camping hebben we bijvoorbeeld Escaperoom, Bubblevoetbal, Vloggen, Luchtbuks schieten. Maar we doen ook uitstapjes naar bedrijven in de omgeving.
In samenwerking met Moio Beach in Cadzand organiseren we allerlei strandactiviteiten zoals brandig kajakken en SUP’en. Bovendien is er een eigen chill ruimte met een interactie game-wall, onze eigen X-Wall

Bekijk onze Interactieve Game Wall ⤵

Neem een kijkje op ons voetbalveldje ⤵

 

Meer faciliteiten op Camping Zonneweelde: