Camping Zonneweelde

Restaurant

Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet

Iedereen is van harte welkom bij Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet!

Stap eens binnen en laat u verrassen in ons nieuwe, stijlvol ingerichte restaurant. Neem plaats op onze comfortabele loungebank en geniet van een kopje echte cappuccino of espresso. Snuif de geur op van vers bereide pasta’s en pizza’s en proef de traditionele buffelmozzarella. Als u de ogen even sluit, waant u zich terug in een slaperig mediterraans dorpje. Op ons terras kunt u in de zon genieten van een goed glas Italiaanse wijn of een Limoncello.

Onze pizzaioli bakken uw pizza, gemaakt van huisbereid deeg en rijk belegd met verse (streek)producten, in een hout gestookte steenoven. Wij bieden ook de mogelijkheid deze pizza’s te bestellen en mee te nemen naar huis. Zo is Piazza Nieuwvliet een stukje Italië aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen. Addio!

La vita è bella!

 

Of bel: +31 (0) 117 372 316

 
 

Zakelijke arrangementen

Vergaderruimte

Een nieuwe vergaderlocatie met een eigentijdse uitstraling en op loopafstand (800m) van het strand. Wij maken van iedere bijeenkomst iets bijzonders.
Presentaties, vergaderingen, workshops of trainingen in combinatie met een lunch of geheel verzord diner geven uw werkdag een vleugje ontspanning en culinaire verwennerij.

Uiteraard is de zaal uitgevoerd met de juiste benodigdheden. Voor groepen tot plusminus twintig personen vergaderopstelling of theateropstelling.

Alle zakelijke arrangementen zijn te combineren met overnachtingsarrangementen in onze accommodaties.
Bovendien zijn er mogelijkheden om teambuilding sessies te combineren met bedrijven uit de buurt.
Meer informatie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende aanvraag met zakelijk@piazzanieuwvliet.nl 

vergader