Camping Zonneweelde

Piazza take away

Op het park

Piazza take away

Fan van Piazza’s pizza’s en wil je er ook bij je kampeerplaats of accommodatie van genieten? Dat kan! Bestel snel en eenvoudig online je favoriete pizza’s en haal ze op bij de take away. De Take Away Piazza vind je op de hoek van het centrumgebouw bij het terras van Piazza.

Hoe bestel je?

De pizza’s kun je snel & eenvoudig online bestellen. Je selecteert de gewenste datum en tijd en wij zorgen er voor dat de pizzaioli deze met veel liefde voor je klaarmaken. Bestellen, even wachten.... Piazza!

QR code voor online bestellen

Scan de QR code op het raam van de take away hoek en je komt automatisch op de take away bestelpagina. Selecteer de gewenste gerechten en kies vervolgens de datum en het tijdstip. Als de bestelling is afgerond, kunnen de pizzaioli aan de slag met de bestelling. Deze staat dan klaar bij de take away op jouw opgegeven tijdstip.

Link naar online bestelpagina

Klik op de volgende link om op de bestelpagina te komen: https://heytom.eu/piazza

Bestelzuil

Geen mobiel bij de hand of geen bankieren app op je mobiel? Geen zorgen! In de take away vind je een bestelzuil waar je net zoals op je mobiel de gerechten kan bestellen. De betaling is bij de betaalzuil mogelijk met pin. Hulp nodig? Loop naar de kassa, een medewerker helpt je graag verder.

Ons advies: bestel met de QR code. Zo hoef je niet te wachten bij de bestelzuil.

 

Ontdek de nieuwe take away locatie