Camping Zonneweelde

Veelgestelde vragen

Al je vragen worden hier beantwoord!

 
 

Camping

Mogen er ook campers op de kampeerplaatsen staan?

Ja, de kampeerplaatsen zijn ook geschikt voor campers.

Hoe groot is mijn kampeerplaats?

De kampeerplaatsen verschillen in afmetingen, heeft u een caravan of camper die langer is dan 8.5 meter, neem dan even contact op met de receptie.

Kan ik een voorkeursplaats aangeven?

Ja, u kunt tegen betaling de kampeerplaats van uw voorkeur reserveren.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14.00 h gebruik maken van de door u geboekte kampeerplaats. Heeft u een plaats met privé sanitair geboekt dan kunt u vanaf 15.00 h op de plaats.

Op de dag van vertrek dient u voor 11.00 h de kampeerplaats leeg en schoon te verlaten. Kampeerders op een privé sanitair plaats dienen voor 10.00 h de plaats te verlaten.

Mag je met een groepje minderjarigen op jullie camping verblijven?

Nee, onze camping is een familiecamping. Gasten kunnen vanaf 21 jaar een boeking maken.

Heeft de camping faciliteiten voor minder valide mensen?

Helaas hebben we geen mindervalide faciliteiten.

Mag de hond mee op vakantie?

Op de camping zijn honden (max.2), mits aangelijnd, zijn van harte welkom (m.u.v. het hondenvrije veld). Zorg ervoor dat je trouwe viervoeter andere gasten niet stoort en ruim direct uitwerpselen op. Bij de foodmarket zijn er hondenpoepzakjes te verkrijgen.

Waar moet ik parkeren?

Voor iedere kampeerplaats is er één parkeerplaats gereserveerd. U kunt hier met de door u opgegeven auto parkeren. Het is belangrijk om op de aangegeven parkeerplaats te staan. Ga je niet op de aangegeven staan, is de kans groot dat je op andermans plek staat. De kampeervelden zijn autovrij.

Ik kom met 2 auto’s, mogen beide auto’s op het park?

Kom je met een tweede auto, dan parkeer je deze op de betalende parking vooraan op de camping.

Hoeveel ampère is er op de kampeerplaatsen?

Alle comfortplaatsen beschikken over 10 ampere stroom (2300 Watt). De comfortplaatsen met privé sanitair hebben 16 ampere stroom (3680 Watt). Voor het aansluiten van de stroom heb je een eurostekker nodig. Vergeten? In onze winkel zijn eurostekkers te verkrijgen.

Gratis douchen op de camping, hoe werkt het?

Bij aankomst krijg je een parkpas. Hiermee kun je douchen in een van de twee sanitair gebouwen. Steek de pas in de houder, de douche gaat aan. Met oog op het milieu staat er een timer op iedere douche. Na 7 minuten douchen is er een tijdslot van 2 minuten.

Is BBQ'en op de camping toegestaan?

Op de camping is het toegestaan om te barbecueën, mits je de nodige veiligheidsmaatregelen treft. Houd altijd een emmer water of zand bij de hand en laat de houtskoolresten eerst goed afkoelen voor je ze in de vuilniszak deponeert. Het is niet toegestaan om, in welke vorm dan ook, een open vuur te maken.

Is het mogelijk om tegen betaling eerder aan te komen?

In sommige gevallen is een early check in tegen betaling mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met de receptie.

Is het mogelijk om tegen betaling later uit te checken?

In sommige gevallen is een late check out tegen betaling mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met de receptie.

Accommodaties

Is de hond toegestaan in alle accommodaties?

In sommige accommodaties zijn honden toegestaan, niet in alle! Ook niet van visite. Honden dienen van tevoren bij het maken van de reservering aangemeld te worden.

Bezoekers

Mag ik een logé ontvangen tijdens mijn verblijf?

Logees dienen zich bij de receptie aan te melden en betalen de overnachtingsvergoeding. Beperk ter bevordering van de rust het bezoek van familie en kennissen.

Terrein

Hoe werkt de slagboom?

Tijdens het reserveren heb je het kenteken van de auto of camper doorgegeven. De slagboom gaat open met kentekenherkenning en gaat alleen open voor het opgegeven kenteken. Tussen 23.00 en 07.00 uur werkt de ingaande boom niet. Bij aankomst na 23.00 uur dien je de auto te parkeren op de betalende parking naast de receptie.

Kan ik mijn elektrische auto opladen op de camping?

Je kunt voor het opladen van de auto gebruik maken van de oplaadpaal op de camping of van de oplaadpaal op de betalende parking. Beide zijn aangegeven op de plattegrond. Het is niet toegestaan de auto op te laden aan het stroompunt op uw kampeerplaats.

Is er WiFi op de camping?

Tijdens je vakantie is er WiFi gratis op de gehele camping. Vlak voor aankomst ontvangt je een mail met de inloggegevens.

Omgeving

Mogen de honden op het strand?

Tijdens de periode van 1 mei tot 1 oktober tussen 10.00 en 18.00 h ben je verplicht om de hond aan te lijnen. Buiten deze periodes mogen de honden loslopen op het strand.

Wijzigingen en annuleringen

Kan mijn boeking worden omgeboekt worden naar een andere datum?

Tot 28 dagen voor aankomst kun je gratis je boeking wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan het verschuiven van de datum, veranderen van campingplaats naar accommodatie of het wijzigen van je reisgezelschap. Een vakantie naar een andere periode kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. Je hoeft dan alleen het verschil bij te betalen. Je betaalt geen wijzigingskosten. De huurprijs zal echter nooit goedkoper worden.

Hoe annuleer ik mijn boeking?

U kunt alleen per email annuleren. Stuur uw email naar info@campingzonneweelde.nl. Annuleren kan gratis binnen 24 uur na het boeken. Daarna worden er kosten gerekend.

Hoeveel kost een annulering?

Je kunt gratis annuleren tot 24 uur na het boeken. Daarna worden er kosten gerekend. Hoeveel je betaalt voor het annuleren, is afhankelijk van het moment waarop je annuleert. Je betaalt standaard de reserveringskosten en betaalde voorkeur die je eventueel hebt gekozen tijdens het boeken. Daarnaast betaal je een deel van de huurprijs. Dit is de prijs van jouw vakantie, zonder bijkomende kosten en bijgeboekte extra’s. Hoe eerder je annuleert, hoe kleiner het deel dat in rekening wordt gebracht.

Wat betaal ik en wanneer?

•    15% van de huurprijs als je 3 maanden (93 dagen) of langer voor de geplande aankomstdatum annuleert
•    50% van de huurprijs als je tussen 3 en 2 maanden (tussen 92 en 63 dagen) voor de geplande aankomstdatum annuleert
•    75% van de huurprijs als je binnen 2 maanden en 1 maand (tussen 62 en 32 dagen) voor de geplande aankomstdatum annuleert
•    90% van de huurprijs als je tussen 1 maand (31 dagen) en de dag voor de geplande aankomstdatum annuleert
•    100% van de huurprijs als je op de geplande aankomstdag of daarna annuleert

Kan ik een annuleringsverzekering afsluiten? (voorwaarden annuleringsverzekering)

Je kunt onze annuleringsverzekering afsluiten tot 7 dagen na het boeken, neem hiervoor contact op met de receptie. (link naar Recron voorwaarden annuleringsverzekering).

Overig

Verkoopt Zonneweelde cadeaubonnen?

Camping Zonneweelde en Strandweelde verkoopt cadeaubonnen. Neem hiervoor contact op met de receptie.

Wat zijn de algemene/Recron voorwaarden?

Klik hier voor de Recron voorwaarden

Staat jouw vraag er niet tussen? 

Neem contact met ons op!