Camping Zonneweelde
Camping met binnenspeeltuin

Camping met geweldige indoor speeltuin

Last minute
Verblijf aan het water in Zeeland 🌊
 • Klimtoren, glijbanen en klimtouwen
 • Interactieve Game Wall
 • Kinderbioscoop

Een waar speelparadijs

Stap binnen in de grote binnenspeeltuin op onze camping en laat je kinderen alle energie kwijtraken. Ze kunnen klimmen, klauteren, rennen en springen. Deze binnenspeeltuin op onze kindercamping is een waar paradijs voor kinderen, met klimnetten, een lange glijbaan en zelfs een chillzone met kinderbioscoop. Uren speelplezier gegarandeerd! En terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd bij Piazza Italian Kitchen, een kopje koffie of thee drinken in de lounge bij het haardvuur of een koud drankje op het terras nuttigen.

Een plek vol spanning en sensatie

De binnenspeeltuin op onze 5-sterren camping is voorzien van een spannende klimtoren waar kinderen als eerste de uitgang kunnen proberen te bereiken. Onze binnenspeeltuin biedt een Interactieve Game Wall, genaamd de X-Wall. Hier kunnen ze zich helemaal uitleven en zich onderdompelen in een wereld van actieve games. Het is de ideale plek voor kinderen en tieners om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten en samen plezier te maken. Als ze even willen ontspannen, kunnen ze plaatsnemen in de kinderbioscoop en genieten van een spannende film!

Een greep uit de voordelen ⤵

 • Weersbestendigheid
 • Gemak voor ouders
 • Sociale interactie
 • Fysieke activiteit voor kinderen
 
  Interactieve Game Wall
  Klimtoren met glijbaan
  Oppervlakte van 250 m2
  Kinderfeestjes
  Kinderbioscoop
Neem een kijkje bij onze binnenspeeltuin ⤵
Bekijk onze buitenspeeltuin ⤵
buitenspeeltuin
Ontdek onze andere faciliteiten ⤵

Altijd speelplezier op ons park

Maar het plezier stopt niet bij de indoor speeltuin op ons vakantiepark, we hebben ook een buitenspeeltuin die nog meer avontuurlijke mogelijkheden biedt. Kinderen kunnen zich uitleven op de trampolines, waar ze acrobatische trucjes kunnen oefenen. Ook hebben we op onze camping een zwembad en voor de jongere kinderen is er een waterspeeltuin, waar ze kunnen spelen met water en zand. Voor degenen die liever willen voetballen is er een groot sportveld. Het is de ideale plek om samen met vrienden of familie een spannend potje voetbal te spelen en te laten zien wat je in huis hebt. Daarnaast is in de vakantieperiodes ons animatieteam aanwezig dat je kunt uitdagen voor een potje volleyballen of badminton!

Een onvergetelijk verblijf

Ervaar de ultieme vorm van luxe kamperen met een glampingervaring aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Je kunt kiezen uit een accommodatie of uit een ruime kampeerplaats. Wil je verblijven in een accommodatie, dan hebben wij exclusieve glamping accommodaties, beachloften, trekkershutten en luxe chalets. We bieden ook de mogelijkheid om te genieten van een vleugje exclusiviteit door een kampeerplek met privé sanitair te reserveren. Daarmee heb je de vrijheid van kamperen gecombineerd met het gemak en de luxe van je eigen badkamerfaciliteiten. Daarnaast ben je slechts een steenworp verwijderd van het zachte zand van het strand. Dat is pas echt genieten! Wil je last minute een accommodatie of een kampeerplek reserveren? Dat kan ook bij camping Zonneweelde!

Wat eerdere gasten ons vroegen

🛟 Is de binnenspeeltuin veilig voor kinderen?

Absoluut! De speeltuin is ontworpen met veel aandacht voor veiligheid en plezier, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken terwijl hun kinderen zich vermaken. De binnenspeeltuin heeft zachte oppervlakken om blessures te voorkomen bij vallen of stoten.

👨‍👩‍👧‍👦 Is de binnenspeeltuin op de camping ook toegankelijk voor gasten buiten de camping?

Jazeker! Je kunt bijvoorbeeld ook je kinderfeestje vieren bij onze binnenspeeltuin. Of je nu in de winter of in de zomer jarig bent, ongeacht het weer maken wij er een geweldige dag van!