Camping Zonneweelde

Trekkershutten

  • Comfortabel verblijf mét kampeergevoel
  • Voor maximaal 4 personen
  • Slechts 950 meter van de kust
 

Trekkerhut in Zeeland bij Camping Zonneweelde

Vakantie vieren in een trekkershut!

Glamping in Zeeland, oftewel ‘Glamorous Camping’, is razend populair. Het comfort en de luxe van thuis gecombineerd met de natuurlijke omgeving en de vrijheid en sfeer van een camping. Je ervaart het echte kampeergevoel, maar dan met veel meer luxe en comfort. Lijkt dit je wat? Kom dan overnachten in één van onze trekkershutten in Zeeland. Je verblijft op onze 5-sterren camping in Nieuwvliet, Zeeland. En wist je dat onze glamping in Zeeland zich op slechts 950 meter van de kust bevind? Hoe fijn is dat!

Trekkershut - huisdieren toegestaan 🐕🐾

We snappen goed dat je je trouwe viervoeter ook mee wil nemen op vakantie. In enkele trekkershutten (niet in alle!) zijn er maximaal 2 huisdieren toegestaan. Voeg de hond aan het reisgezelschap toe, zodat je zeker bent van een trekkershut waar de hond meer dan welkom is. 

Glamping in Zeeland aan zee

Overnachten in Zeeland op onze glamping? Onze trekkershutten zijn geschikt voor maximaal 4 personen en is van alle gemakken voorzien. Je hoeft alleen je koffer uit te pakken en je welverdiende vakantie kan beginnen! Deze accommodatie beschikt over een woon- en eethoek, keuken met Senseo koffiemachine en twee slaapkamers. Na een lange dag fietsen door Zeeland of zonnen op het Zeeuwse strand kom je volop tot rust op onze glamping in Zeeland nabij het strand!

Sfeerimpressie van onze glamping in Zeeland ⤵

Wat te doen in op onze glamping in Zeeland

Op onze glamping in Zeeland hoef je je zeker niet te vervelen! Zowel op onze camping als in de omgeving valt genoeg te beleven. Neem een duik in het buitenzwembad, sjoef van de glijbaan, geniet van een hapje en drankje in ons restaurant of speel een potje voetbal op het sportveld. Ook het verkennen van de omgeving is zeker de moeite waard. Huur daarom een fiets op onze glamping in Zeeland aan zee en bewonder de Zeeuws-Vlaamse polders. Ben je een echte actieveling? Ga dan zeezeilen met een echte schipper of ga raften in de zee. Of ben je een puzzel liefhebber? Ontsnap dan uit de Escape Room: red jij het binnen de tijd? Kortom, genoeg mogelijkheden tijdens je vakantie op onze glamping in Zeeland! Wanneer mogen wij jou verwelkomen op ons vakantiepark aan zee?

Onze faciliteiten in het kort:

  • Buitenzwembad met waterspeeltuin
  • Enthousiast animatieteam
  • Sportvelden en speeltuinen
  • Grote indoor speeltuin
  • Fietsverhuur