Camping Zonneweelde
Animatieteam

Animatie

Op het park
 • Zonneweelde FUN-Team
 • Bubble ball, haaientanden zoeken, DJ booth en meer
 • Ook animatie voor tieners
 

Animatie op Camping Zonneweelde

Proef de gezellige animatiesfeer 

Wat was een schitterend jaar met veel mooi weer en nog mooiere momenten, om een indruk te wekken wat er afgelopen jaar is gebeurd op onze camping hebben wij hier de beste momenten van het Zonneweelde FUN-Team op een rijtje gezet!

 

Bubble ball en andere sportactiviteiten

Heb jij altijd al in een bubbel willen rennen? Dat kan met het speciale Bubbelbalspel! Daarnaast zijn er genoeg leuke uitdagingen die je aan kan gaan zoals voetdarts, handbal en You-Fo.

Pool Party

Een zomer zonder poolparty is geen echte zomer! Een feestje op de camping met leuke dansjes en een hoop gespetter. Trek je bikini, badpak of zwembroek aan en gooi die waterdruppels de lucht in.

Color Run

Life is nothing without some color! Daarom hebben wij een Color Run op Camping Zonneweelde opgesteld bomvol obstakels, water en uiteraard KLEUR. Bij elke hindernis staan mensen klaar om alle deelnemers te voorzien van een flinke dosis kleur. Vormen jullie samen alle kleuren van de regenboog?

DJ booth

Altijd al je eigen muziek willen maken? Dat kan met onze coole DJ die jullie helpt met de mooiste plaatjes die je kan bedenken. Weet jij de draai te vinden en de beste liedjes te maken? Kom er achter en pak die DJ Schijven aan!

Drumtastic

Grote ballen? Check! Drumstokken? Check! Te gekke muziek? Ook check! Met behulp van briljante instructeurs kunnen jullie een te gek drumorkest geven. Bereid je voor, want dit kost energie! kom langs en ontdek hoe mooi muziek kan zijn.

Kanoën

Ben jij een echte waterrat of de piraat van de zee/kreek? Dan is het kanoën echt iets voor jou! Je kan met meerdere tegelijk in de kano. Pas op of anders lig je opeens in het water!

Strandjutterstocht

Wat doe je aan de Zeeuwse Kust? Precies! Haaientanden zoeken. Deze mini fossielen uit de zee vind je gewoon op het strand! En om ze sneller te vinden kun je met een gids op pad die de beste tips geeft.
 

Animatie periodes

Wat is er leuker dan alvast te weten wanneer de animatiehelden weer voor jullie klaarstaan 🎉

Pasen 8 t/m 10 april, Meivakantie 22 april t/m 7 mei, Hemelvaart 18 t/m 21 mei, Pinksteren 27 t/m 30 mei, Fronleichnam (D) 8 t/m 11 juni, Zomervakantie* 1 juli t/m 25 augustus, Herfstvakantie 14 tot 27 oktober

* in de eerste en laatste week van de zomervakantie zijn er gedurende de dag activiteiten (dagdelen, geen vol programma).

Animatieprogramma

Wil jij weten wat er op ons programma staat? We kunnen alvast de highlights aan jullie bekend maken!

 • Playbackshow
 • Bingo
 • Swingo
 • Kanoën & Suppen
 • Talentenjacht
 • Strandjutterstocht
 • (disco) Poolparty
 • Crazy Science
 • Kampvuur
 • Color Obstacle Run

Speciaal uitgelicht:

Professor Zouterik (klik om meer te lezen)

Wie is die verstrooide man? Het zal toch niet professor Zouterik zijn? Jawel, de enige echte! Zouterik is helemaal uit Spanje gekomen om op Camping Zonneweelde alle kinderen te vertellen over de wonderen van het strand en de zee. Daarnaast heeft hij ook super spannende experimenten die hij met jullie gaat uitproberen. Kijk wel uit, de Professor is een beetje onhandig en heeft daarom jullie hulp hard nodig! Word jij onze nieuwe wetenschapper?

 

Swing mee met de clubsong (klik om meer te lezen)

Kom in de vakantiestemming en swing mee. Met Sunny & Zowe is het altijd een feestje op camping Zonneweelde. Zij weten iedereen te laten stralen!

 

Interactieve game-wall (klik om meer te lezen)

Ook voor tieners hebben wij allerlei coole activiteiten! In de zomervakantie hebben we een speciale tienerentertainer die spannende, sportieve activiteiten organiseert. Ook hebben we o.a. Escaperoom, Bubblevoetbal, Luchtbuks schieten en nog veel meer op het programma staan.

Maar we doen ook uitstapjes in de omgeving. In samenwerking met Moio Beach in Cadzand organiseren we allerlei strandactiviteiten zoals branding kajakken en suppen.

Nieuw! een eigen chill ruimte voor tieners met een interactie game-wall, onze eigen X-Wall.

 

Swipe voor meer foto's →

 

Meer faciliteiten op Camping Zonneweelde: