Nieuws

Win een droomreis naar Curaçao!

Elk jaar komen er weer nieuwe en bijzondere producten op de markt. Of het nu gaat om een verjongende gezichtscrème, een revolutionair schoonmaakmiddel of een gezonde maar toch lekkere snack, ze beweren allemaal dat ze de beste zijn. Maar is dat ook zo? Dat weet jij natuurlijk als geen ander. Stem nu op je favoriete producten voor alweer de 9e editie van de VROUW Awards!

Lekker buiten spelen met nieuwe vakantievriendjes, zwemmen in het zwembad, lekker lang opblijven. Het hoort allemaal bij een leuke vakantie. Om de vakantie bij Camping Zonneweelde nog leuker te maken, komen er extra speeltoestellen bij!

RECRON heeft op 23 november tijdens de Algemene Ledenvergadering bekend gemaakt dat Camping Zonneweelde uit Nieuwvliet-Bad de tweede plaats heeft behaald voor de landelijke publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2016’. Voor de provincie Zeeland staan we op de eerste plaats!

ANWB Top camping is de opvolger van de naam Best Camping, een naam die werd gebruikt samen met de Duitse ADAC. Omdat ANWB en ADAC sinds 2016 elk hun eigen inspecties uitvoeren wordt de gezamenlijke naam Best Camping niet langer gebruikt. Campings met de maximale score van 5 sterren heten vanaf 2017 ANWB top Camping.