Nieuws

Plaatsen speciaal voor campers.
Afgelopen week zijn de mannen druk bezig geweest met het neer leggen van doorgroeimatten.
Zo worden enkele plaatsen op de camping verhard, dit speciaal voor campers.

TD 1

TD 2

Half mei (2019) was het zover! De opening van het nieuwe centrumgebouw. Na een hele winter bouwen heeft camping Zonneweelde een gloednieuw centrumgebouw erbij gekregen. 
De kracht van dit gebouw is dat alles onder één dak zit en dat het van alle gemakken voorzien is. Dit alles om het verblijf nog leuker te maken!

In het nieuwe centrumgebouw is de receptie, funshop, foodmarket, frituur, fietsverhuur, wasserette, indoor speeltuin en het italiaans restaurant Piazza ondergebracht. Kortom: kom snel een kijkje nemen!

Vorig jaar hebben wij een vaatwasser van EASY BE geplaats op onze camping.

Dit was zo'n succes, dat er in 2019 nog één bij komt. Nu staat er bij ieder sanitairgebouw een machine waar u de afwas in kunt doen.

GRATIS muntje er in ... 5 minuutjes kletsen ... en klaar is de vaat. 

Dat is nog een vakantie vieren !!!!

Joepie!! We zijn door de ANWB ook voor 2019 beoordeeld met 5 sterren en mogen ons weer TOP-Camping noemen. In Nederland zijn er maar liefst 49 Top-Campings en daar zijn wij er één van.

ANWB Top Camping is het predicaat voor campings die de maximale score van 5***** bij de ANWB campinginspectie. Deze campings behoren tot de beste campings van Europa en blinken uit in kwaliteit. 

anwb logo

Bij het toilet gebouw komt een afwasmachine te staan van Easy Be. Binnen 5 minuten bent u klaar met de afwas.
Muntjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.