Nieuws

Het Coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Wij houden daarom de nieuwsberichten over het coronavirus dagelijks in de gaten en handelen waar nodig. Camping Zonneweelde volgt de richtlijnen van het RIVM, Brancheorganisatie Recron en overheden. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden.

Op dit moment ontvangen wij zeer veel berichten, waardoor het antwoord iets langer duurt dan dat u van ons gewend bent. Indien uw reservering niet door kan gaan, ontvangt u een nieuwsbrief van ons. Graag willen wij u vragen om tot die tijd geen contact met ons op te nemen. Door de vele emails die wij ontvangen, kan een reactie langer duren dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Telefonische vragen kunnen we helaas niet meer beantwoorden.

Plaatsen speciaal voor campers.
Afgelopen week zijn de mannen druk bezig geweest met het neer leggen van doorgroeimatten.
Zo worden enkele plaatsen op de camping verhard, dit speciaal voor campers.

TD 1

TD 2

Half mei (2019) was het zover! De opening van het nieuwe centrumgebouw. Na een hele winter bouwen heeft camping Zonneweelde een gloednieuw centrumgebouw erbij gekregen. 
De kracht van dit gebouw is dat alles onder één dak zit en dat het van alle gemakken voorzien is. Dit alles om het verblijf nog leuker te maken!

In het nieuwe centrumgebouw is de receptie, funshop, foodmarket, frituur, fietsverhuur, wasserette, indoor speeltuin en het italiaans restaurant Piazza ondergebracht. Kortom: kom snel een kijkje nemen!

Vorig jaar hebben wij een vaatwasser van EASY BE geplaats op onze camping.

Dit was zo'n succes, dat er in 2019 nog één bij komt. Nu staat er bij ieder sanitairgebouw een machine waar u de afwas in kunt doen.

GRATIS muntje er in ... 5 minuutjes kletsen ... en klaar is de vaat. 

Dat is nog een vakantie vieren !!!!

Joepie!! We zijn door de ANWB ook voor 2019 beoordeeld met 5 sterren en mogen ons weer TOP-Camping noemen. In Nederland zijn er maar liefst 49 Top-Campings en daar zijn wij er één van.

ANWB Top Camping is het predicaat voor campings die de maximale score van 5***** bij de ANWB campinginspectie. Deze campings behoren tot de beste campings van Europa en blinken uit in kwaliteit. 

anwb logo