Camping Zonneweelde
Ontdek onze nieuwe luxe accommodaties

Ontdek onze nieuwe luxe accommodaties

Ontdek onze nieuwe luxe accommodaties

Comfortabel genieten met alle luxe van thuis in Zeeland

Ontdek het strandgevoel op de camping! Ervaar zowel binnen in de accommodatie als buiten op het veld de ultieme vakantiebeleving aan de Zeeuwse kust.

Beach Loft Wellness (max 6 pers.)

Beach Loft Wellness is een stijlvolle en gezellige accommodatie, geschikt voor families met maximaal 6 personen. Dit accommodatietype is ruim van opzet en ligt dicht bij de faciliteiten (centrumgebouw) en het zwembad. Bovendien is er een luxe comfortabele lounge aanwezig op optimaal te genieten van de strandsfeer op de camping. Beleef Wellness op de camping met sauna bij de accommodatie!

Indeling Beach Loft Wellness 6p


Duin Lodge Family (max 6 pers.)

Duin Lodge Family is een stijlvolle en gezellige accommodatie, geschikt voor families met maximaal 6 personen.
Dit accommodatietype is ruim van opzet en ligt dicht bij de faciliteiten (centrumgebouw) en het zwembad. Bovendien is er een luxe comfortabele lounge aanwezig om optimaal te genieten van de strandsfeer op de camping.

Indeling Duin Lodge Family 6p


Duin Lodge de Luxe (max 4 pers.)

Duin Lodge de Luxe is een gezellige accommodatie, geschikt voor max 4 personen. Dit accommodatietype is ruim van opzet en ligt dicht bij de faciliteiten (centrumgebouw) en het zwembad. Bovendien is er een luxe comfortabele lounge aanwezig op optimaal te genieten van de strandsfeer op de camping. De Duin Lodge heeft een unieke uitstraling door het moderne schaduwdoek om de ultieme balans tussen zon en schaduw te creeren.

Indeling Duin Lodge de Luxe 4p