Camping Zonneweelde
Camping Zonneweelde

Faciliteiten tijdens het verblijf

Faciliteiten tijdens het verblijf

Tijdens het verblijf kunt u van alle campingfaciliteiten gebruik maken. Verblijft u in een strandslaaphuisje op het strand? Ook dan bent u van harte welkom. 

Voor faciliteiten zoals de indoor speeltuin en het zwembad gebruikt u de parkpas of het polsbandje. Heeft u deze nog niet of heeft u vragen over het gebruik? Kom dan langs de receptie voor meer info. 

(Openlucht) Zwembad

Natuurlijk is verkoeling in de zee heerlijk, maar een zwembad is weer de variant op de variant. Zo is er een diep zwembad van 1.40m, een kinderzwembad met grandioze waterspeeltuin en een water en zand speeltuin.

De waterspeeltuin heeft een glijbaan, klimtoren en sproeiers, wat gegarandeerd pret geeft. Daarnaast grenst het zwembad aan het terras van het Italiaans restaurant Piazza Italian Kitchen, wat een aanrader is voor iedereen die van ontspanning en zuiderse smaken houdt.

Het zwembad is open vanaf hemelvaart tot half september dagelijks van 10.00 – 20.00 uur.

Animatie

In de Nederlandse schoolvakanties regio Zuid is er op de camping een animatie-fun team om de jongste gasten te vermaken met leuke en sportieve activiteiten zoals een swingo, kanoe en sup activiteit, kampvuur, color obstacle run, talentenjacht, playbackshow, crazy science show en nog véél meer!

Voor tieners is er in de zomervakantie een apart programma met sportieve en uitdagende activiteiten.

Bekijk het animatieprogramma in de Zonneweelde app of kom langs de receptie om het weekprogramma op te halen.

Binnenspeeltuin

In het centrumgebouw bij de receptie en het restaurant Piazza Italian Kitchen is de grote (250 m2!) indoor speeltuin te vinden. Kinderen kunnen zich uitleven door te klimmen naar de top om vervolgens weer naar beneden te glijden. Pret gegarandeerd! Verder is er ook een interactieve game wall met coole spellen en een kinderbioscoop waar leuke series en films gedraaid worden.

De speeltuin is zeker een aanrader als het zonnetje zich een dag niet laat zien en het geen weer voor een strandwandeling is.

Buitenspeeltuin en Panna voetbalveld

Naast het terras van Piazza Italian Kitchen is de buitenspeeltuin met trampoline te vinden. Het speeltoestel is omringd door zand, waardoor ook het strandgevoel terug te vinden is op het park.

Bij het zwembad gelegen is een panna voetbalveld te vinden. Panna is een behendigheidsspel waarbij techniek de doorslag geeft.

Fietsverhuur

Op een actieve manier de Zeeuwse omgeving verkennen? Bij de receptie kunt u fietsen huren. Geniet van een ritje door de prachtige uitgestrekte Zeeuws-Vlaamse polders of fiets langs de duinen en ontdek de andere strandplekjes.

Kom langs de receptie om fietsen te huren en vraag naar een fietsroutekaart.