Glamping in Zeeland

Camping Zonneweelde biedt prachtige Glamping accommodaties

Glamping oftewel ‘glamorous camping’ is sinds 2015 een opkomende trend in Nederland, maar veel mensen vragen zich nog af; ‘wat is glamping nou eigenlijk?’

 

Wat is glamping?

Glamping is kamperen met alle luxe van dien. Bij aankomst is de accommodatie waarin u verblijft al helemaal gereed en voorzien van alle luxe en comfort. De bedden staan opgemaakt klaar, de accommodatie is voorzien van meubels, aparte kamers en eventueel een eigen keuken en badkamer. Het grote voordeel van een glamping vakantie is dat u niet al uw spullen zoals een tent, luchtbedden en kookgerei hoeft mee te nemen. De reden dat veel mensen nooit kamperen is, omdat ze het te veel gedoe vinden om alle spullen mee te zeulen naar hun vakantiebestemming. Ook het gebrek aan faciliteiten als een eigen wc, douche en een fatsoenlijke keuken is voor veel mensen een reden om af te zien van een kampeervakantie. Zonde, zou u denken, want er is bijna niets leukers dan kamperen in de natuur en tot rust komen zonder de stress van het dagelijks leven. Glamping brengt hier gelukkig verandering in en maakt kamperen mogelijk voor mensen die normaal gesproken afzien van een kampeervakantie.

Glamping accommodaties op Camping Zonneweelde

Op onze camping zijn twee verschillende glamping accommodaties beschikbaar. Camping Zonneweelde biedt een ‘glamping tent’ aan voor vier personen, bestaande uit twee slaapkamers, een woonkamer met zitgedeelte en kabel-tv, een keuken, een badkamer en een gezellige eethoek. De keuken van de tent is voorzien van een vaatwasmachine, inductiekookplaat en een Senseo koffieapparaat. De ruime badkamer heeft een fijne douche, een wastafel en een toilet. De andere accommodatie die wij aanbieden is een luxe ‘beach loft’, perfect voor de vakantieganger die wilt kamperen in een echte strandsfeer. Onze beach lofts hebben dezelfde voorzieningen als de glamping tent.

Boek nu uw glamping vakantie bij Camping Zonneweelde

Wilt u heerlijk genieten van de frisse buitenlucht en de charmes van een camping, maar met de luxe van thuis? Dan is onze glamping aan zee op Camping Zonneweelde de perfecte keuze voor u! Naast de luxe accommodaties biedt onze camping diverse, goed verzorgde, faciliteiten zodat het aan comfort niets ontbreekt gedurende uw vakantie. Er is een prachtig buitenzwembad met waterspeeltuin, een brasserie waar u heerlijk kunt eten/drinken, een kleine supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen en streekproducten, fietsverhuur, animatie voor jong en oud en sport en spel mogelijkheden voor de hele familie. Enthousiast geworden?

 

Klik hier!Boek hier uw Glamping vakantie