Camping Zonneweelde
Eten en drinken

Strandpaviljoens

Strand Ruig

Zo'n iets minder dan 5km van onze camping bevindt het in Cadzand gelegen strandpaviljoen Strand Ruig. voor een fietstocht langs de kust met een lekker hapje of drankje als afsluiter is dit paviljoen ideaal!
 

Strandpaviljoen 19

Strandpaviljoen 19 is het dichtstbijzijnde paviljoen vanaf onze camping! met slechts 1 minuutje fietsen sta je bij dit in 2024 geopend paviljoen.
 

Beachhouse 25

Hou je van relaxen, clubben, loungen en dineren? Beachhouse is de plek! Geïnspireerd door echte Ibiza vibes is beachouse op slechts 5km van de camping vandaan de plek om even te relaxen.

Dok 14

Het beste strandpaviljoen van Zeeland van 2022 zit slechts 3km van ons vandaan! Neem hier voor een uitgebreide keuze ook zeker even een kijkje!
 

Proost

Strandpaviljoen Proost is ook op Ruim 2km van onze camping vandaan een absolute aanrader! Met een heel gevarieerde kaart is het hier voor jong en oud de perfecte plek om even langs te gaan!

Woest 17

Woest 17 is vorig jaar uitgeroepen tot beste nieuwkomer van Nederland! Open sinds Februari 2023 en ze maken dus meteen een goede indruk, absoluut de moeite om eens een kijkje te nemen!
 

Puur

Strandpaviljoen Puur Is een ideaal strandpaviljoen voor een etentje met het gezin. Heerlijke tapas met een drankje er naast terwijl de kids gebruik maken van het volleybalnet naast het paviljoen, ideaal voor een middagje strand!