Camping Zonneweelde
Zien en ontdek

Zien en ontdek

Last minute
Verblijf aan het water in Zeeland 🌊

Bizarium Museum

Een wonderkamer vol bizarre uitvindingen. Verwonder uzelf met knotsgekke uitvindingen van briljante uitvinders en hun grenzeloze verbeeldingskracht en onmetelijke passie.

Valkeniershof

Maak kennis met de roofvogels en uilen op een bijzondere manier in een rustige omgeving en doe mee met educatieve activiteiten voor jong en oud!
 

Vuurtoren Breskens

Een kijkje in de vuurtoren van Breskens met een prachtig uitzicht op de Westerschelde. Onderweg naar dit monument rijd je langs de prachtige panoramaweg langs het strand van Breskens!

Portaal van Vlaanderen

Werp uzelf in de maritieme wereld, waar u langs het Kanaal van Gent naar Terneuzen vaart. Leer alles over schepen en sluizen en kruip in de rol van kapitein. Kom het beleven!

Struisvogelboerderij

Beleef een uniek dagje uit in Zeeuws-Vlaanderen bij Struisvogelboerderij Monnikenwerve. Bezichtig samen met je gezelschap de struisvogels tijdens een rondleiding.

De Heerenhoeve

Boek nu een rondleiding bij de Heerenhoeve en ervaar het leven op de boerderij. de kalfjes bekijken, de melkrobot en een echte boerenlunch!
 

Visserijmuseum Breskens

Alles wat u wilt weten over visserij, zeedieren, vogels en meer. Ontdek één van de grootste tentoongestelde collectie vogels, de zeeaquarium, fossiele botten en meer.

Museum het Belfort

Bezoek zo'n 12 km van de camping het Belfort museum in Sluis. Ontdek met een uitgebreide rondleiding alle verschillende kamers van dit eeuwenoude gebouw

Excursies, wandelingen, streekproducten en meer!

FOODREGIO WZVL wil zowel informeren als inspireren. Daarom worden er tal van activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan rondleidingen bij producenten, proeverijen, (culinaire-)wandelingen en fietstochten, (kook-)workshops, menukeuze en eettafels bij de boer of een wildplukwandeling.