Camping Zonneweelde
Op vakantie tijdens oud en nieuw bij Zonneweelde

Een onvergetelijke jaarwisseling

Last minute
Verblijf aan het water in Zeeland 🌊
 • Vuurwerkvrij
 • Kindvriendelijk
 • Honden zijn welkom
 • Optioneel met wellness

Vier oud en nieuw aan zee

Gezellig proosten op het nieuwe jaar doe je bij 5-sterren camping Zonneweelde! Beleef de rust op ons vuurwerkvrije park en geniet van ons diverse aanbod aan accommodaties. Ervaar luxe en comfort in onze lofts, chalets en lodges en voor de echte 'die hards' zijn er ook winter kampeerplaatsen (met privé sanitair). Beleef de perfecte start van het nieuwe jaar met je dierbaren en geniet van de prachtige Zeeuwse omgeving.

Een sfeerimpressie van een vakantie tijdens oud en nieuw⤵

Ontdek de diverse verblijven voor de jaarwisseling

Begroet het nieuwe jaar vanuit je eigen accommodatie of kampeerplaats tijdens oud en nieuw. Geniet van je eigen plekje tijdens het winterkamperen en maak gebruik van je eigen privé sanitair of verblijf in onze ruime en comfortabele lofts, chalets en lodges. Kies voor extra luxe en verblijf in een beach loft met wellness. Ontspan in de privé buitensauna en ervaar een heerlijk strandgevoel. Bij Zonneweelde heb je een overvloed aan keuzes, kies wat het beste bij jouw jaarwisseling past. 

Jouw verblijf tijdens de jaarwisseling:

 • Luxe en comfortabele accommodaties
 • Optioneel met wellness
 • Winterkamperen
 • Vuurwerkvrij park
 • Binnenspeeltuin
 • Honden zijn welkom

Bekijk hier ons diverse aanbod⤵

Ontdek de omgeving tijdens oud en nieuw

Ons vakantiepark ligt direct aan de Noordzee. Luister naar het geluid van de golven tijdens een gezellige wandeling over het strand of ga voor een nieuwjaarsduik in de zee. Liever in een warme omgeving zwemmen? Bezoek Zwembad Scheldeveste op slechts 10 km afstand van het vakantiepark en geniet van een dagje uit met familie en vrienden. 

Ervaar het echte wintergevoel in Sluis op 12 km afstand van het vakantiepark. Je kan hier schaatsen op een echte ijsbaan midden op de Groote Markt. Wil je toch nog genieten van vuurwerk tijdens oud en nieuw? Bezoek Knokke en geniet in de eerste week van het nieuwe jaar van een prachtige vuurwerkshow. 

  Overdekt zwembad Scheldeveste
  Schaatsen op een echte ijsbaan
  Vuurwerkshow bekijken

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🎆 Zijn er speciale parkregels tijdens oud en nieuw?

Ons vakantiepark is vuurwerkvrij. Dit betekent dat er op ons vakantiepark geen vuurwerk afgestoken mag worden. Wij verzoeken je vriendelijk om vuurwerk alleen buiten het vakantiepark af te steken.

🧖 Kan ik een vakantiehuis met wellness boeken tijdens oud en nieuw?

Ja, dat kan zeker. Je kan verblijven in onze extra luxe Beach lofts met wellness. Hier kan je genieten van een strandgevoel in de privé buitensauna. Verwen jezelf en boek je vakantie tijdens oud en nieuw nu!