Animatie op Camping Zonneweelde

Proef de gezellige animatiesfeer - Highlights 2021

2021 was een schitterend jaar met veel mooi weer en nog mooiere momenten, om een indruk te wekken wat er afgelopen jaar is gebeurd op onze camping hebben wij hier de beste momenten van het Zonneweelde FUN-Team op een rijtje gezet!

Bubble ball en andere sportactiviteiten

Heb jij altijd al in een bubbel willen rennen? Dat kan met het speciale Bubbelbalspel! Daarnaast zijn er genoeg leuke uitdagingen die je aan kan gaan zoals voetdarts, handbal en You-Fo.

Circusvoorstelling

Heb jij altijd al in een bubbel willen rennen? Dat kan met het speciale Bubbelbalspel! Daarnaast zijn er genoeg leuke uitdagingen die je aan kan gaan zoals voetdarts, handbal en You-Fo.

Color Run

Life is nothing without some color! Daarom hebben wij een Color Run op Camping Zonneweelde opgesteld bomvol obstakels, water en uiteraard KLEUR. Bij elke hindernis staan mensen klaar om alle deelnemers te voorzien van een flinke dosis kleur. Vormen jullie samen alle kleuren van de regenboog?

DJ booth

Altijd al je eigen muziek willen maken? Dat kan met onze coole DJ die jullie helpt met de mooiste plaatjes die je kan bedenken. Weet jij de draai te vinden en de beste liedjes te maken? Kom er achter en pak die DJ Schijven aan!

Drumtastic

Grote ballen? Check! Drumstokken? Check! Te gekke muziek? Ook Check! Met behulp van briljante instructeurs kunnen jullie een te gek drumorkest geven. Bereid je voor, want dit kost energie! kom langs en ontdek hoe mooi muziek kan zijn.

Kanoën

Ben jij een echte waterrat of de piraat van de zee/kreek? Dan is het kanoën echt iets voor jou!! Je kan met meerdere tegelijk in de kano. Pas op of anders lig je opeens in het water!

Professor Zouterik

Wie is die verstrooide man? Het zal toch niet professor Zouterik zijn? Jawel, de enige echte! Zouterik is helemaal uit Spanje gekomen om op Camping Zonneweelde alle kinderen te vertellen over de wonderen van het strand en de zee. Daarnaast heeft hij ook super spannende experimenten die hij met jullie gaat uitproberen. Kijk wel uit, de Professor is een beetje onhandig en heeft daarom jullie hulp hard nodig! Word jij onze nieuwe wetenschapper?

Clubsong - kom in de vakantiestemming en swing mee

Met Sunny & Zowe is het altijd een feestje op camping Zonneweelde. Zij weten iedereen te laten stralen!

Groot nieuws

Het is feest op Zonneweelde! Sunny & Zowe van Zonneweelde zijn geboren en stralen in het Fun-Team!

Professor Zouterik kan niet alles alleen, daarom hebben wij Sunny en Zowe die samen met een professioneel fun-team helpen met activiteiten, spelletjes en evenementen.
Wil jij weten wat er op ons programma staat? We kunnen alvast de highlights aan jullie bekend maken!

 • Circusshow
 • Spooktocht
 • Playbackshow
 • Bingo
 • Swingo
 • Kanoën & Suppen
 • Zowe & Sunny Party
 • Talentenjacht
 • Strandjutterstocht
 • (disco) Poolparty
 • Goochelshow
 • Crazy Science
 • Kampvuur
 • Color Obstacle Run

Animatie voor tieners op de camping met interactieve game-wall

Ook voor tieners hebben wij allerlei coole activiteiten! In de zomervakantie hebben we een speciale tienerentertainer die spannende, sportieve activiteiten organiseert.

Op de camping hebben we o.a. Escaperoom, Bubblevoetbal, Luchtbuks schieten en nog veel meer op het programma staan. Maar we doen ook uitstapjes in de omgeving.
In samenwerking met Moio Beach in Cadzand organiseren we allerlei strandactiviteiten zoals branding kajakken en suppen.
Nieuw! een eigen chill ruimte voor tieners met een interactie game-wall, onze eigen X-Wall

check it out!

 


Een welgemeend bedankje

Wij zijn er trots op om te kunnen melden dat de kleding voor onze theatershow 2021 mede mogelijk is gemaakt door de mooie geste van Feestkleding365. Dank je wel!

sunshine