Camping Zonneweelde

Pasen

 • 5-sterren camping in Zeeland
 • Vlak bij de zee
 • Kinderanimatie met leuke paasactiviteiten
 

Paasweekend aan de kust

Geniet samen met jouw familie van een paasweekend in Zeeland. Bij Camping Zonneweelde vier je Pasen in een sfeervolle accommodatie of op een fijne kampeerplaats.  Verken de mooie opbloeiende natuur in Zeeland en waai uit op het prachtige zandstrand van Nieuwvliet. De faciliteiten voor jong en oud maken jouw weekend weg in Zeeland helemaal compleet. Zo organiseert het animatieteam leuke activiteiten zoals een paasbingo met geweldige prijzen. Er is van alles te beleven tijdens jouw weekend weg vlak bij de kust!

 

Vind jouw ideale verblijf tijdens het paasweekend in Zeeland ⤵

Er is altijd wel wat te doen bij Camping Zonneweelde

Camping Zonneweelde is de perfecte locatie voor jouw paasweekend met de familie. Voor de kinderen hebben we onze uitgebreide binnenspeeltuin, deze is voorzien van een spannende klimtoren en een Interactieve Game Wall. Als de kids willen uitrusten, kunnen ze plaatsnemen in de kinderbioscoop en genieten van een leuke film! Mocht het nou heerlijk lenteweer zijn, dan hebben we een buitenspeeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken op de trampolines. Voor de kinderen die liever willen voetballen is er een groot sportveld. Daarnaast is ons animatieteam aanwezig tijdens het paasweekend, ze staan het hele weekend voor de kinderen klaar. 

Leukste activiteiten in de omgeving

 

  Toversluis

  Op maar 10 km afstand bevindt zich De Toversluis. Speel een fanatiek potje bowlen of ren rond tijdens een spannend rondje lasergamen. 

  Plopsaland de Panne

  Spannende attracties voor jong en oud, slechts een uurtje met de auto, dat gegarandeerd een leuke dag voor het hele gezin oplevert!

  Escape at sea

  Op slechts 3 km van De Zonneweelde bevindt zich Escape At Sea. Probeer binnen 60 minuten alle raadsels op te lossen en te ontsnappen. 

  Boerenhoeve

  Beleef hier verschillende sportieve avonturen. Van boerengolf tot boogschieten. Op slechts 1 km van Camping Zonneweelde.

 
 
 

Wat gasten ons vroegen:

Is mijn hond welkom op het park?

Op de camping zijn honden, mits aangelijnd, van harte welkom. Jouw trouwe viervoeter mag ook mee het strand op!  Tijdens de periode van 1 mei tot 1 oktober tussen 10.00 en 18.00 ben je verplicht om jouw hond op het strand aan te lijnen. Buiten deze periodes mogen honden loslopen op het strand.

Kan ik ook fietsen in de omgeving?

➤ De camping ligt aan het fietsknooppunten netwerk, waardoor je snel met je route kunt starten. Via onze receptie kun je fietsen huren.