Een gezellig samen zijn!

PIAZZA FB Thumb LogoGoud BgWit

Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet

Iedereen is van harte welkom bij Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet!

Stap eens binnen en laat u verrassen in ons nieuwe, stijlvol ingerichte restaurant. Neem plaats op onze comfortabele loungebank en geniet van een kopje echte cappuccino of espresso. Snuif de geur op van vers bereide pasta’s en pizza’s en proef de traditionele buffelmozzarella.  Als u de ogen even sluit, waant u zich terug in een slaperig mediterraans dorpje. Op ons terras kunt u in de zon genieten van een goed glas Italiaanse wijn of een Limoncello.

Onze Italiaanse pizzaioli bakken uw pizza, gemaakt van huisbereid deeg en rijk belegd met verse (streek)producten, in een hout gestookte steenoven. Wij bieden ook de mogelijkheid deze pizza’s te bestellen en mee te nemen naar huis. Zo is Piazza Nieuwvliet en stukje Italië aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen. Addio!

La vita è bella!

       

OPENINGSTIJDEN:
Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet is geopend van
Woensdag t/m zondag van 11.00 tot 21.00 uur.
De keuken is open van 12.00 tot 21.00 uur.

Maandag en Dinsdag is het restaurant gesloten
ter voorbereiding op de rest van de week.
Van woensdag tot en met zondag kunt u genieten van de Italiaanse gerechten.

Graag tot ziens! 

Frituur

Heb je geen zin om te koken? Kom dan langs bij onze frituur. Hier haal je heerlijke verse frietjes en snacks.
Of kies je liever een softijsje met saus of dip naar keuze? Je vind ons naast het restaurant. Vanaf het terras heb je een schitterend uitzicht op het zwembad.

OPENINGSTIJDEN:
Maandag en dinsdag gesloten 
Woensdag t/m Vrijdag van 17.00 - 20.00 uur
Zaterdag en zondag van 12.00 - 20.00 uur.

Vergaderen

Een aparte zaal boven biedt een mooie mogelijkheid die van iedere bijeenkomst iets bijzonders maakt. Presentaties, vergaderen, workshops, trainingen; in combinatie met een lekkere lunch of diner, maken van uw werkdag een dag met een vleugje ontspanning en culinaire verwennerij. Uiteraard is de zaal uitgevoerd met de juiste benodigdheden.
Informeer naar de mogelijkheden. Tevens is dit te combineren met overnachtingsarrangementen in onze bijzondere accommodaties en zijn er mogelijkheden om teambuilding sessies te combineren met bedrijven uit de buurt.
Meer informatie? Doe nu een vrijblijvende aanvraag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vergaderen bij het strand