Wilt u heerlijk genieten in een stacaravan in Zeeland?

Stacaravan huren in Zeeland

Camping Zonneweelde is een gezellige 5-sterren familiecamping waar gastvrijheid en service centraal staat. Het animatieteam organiseert dagelijks leuke activiteiten voor de kids, er is een supermarkt op de camping en een groot zwembad met waterspeeltuin. Kortom, een stacaravan huren in Zeeland bij Camping Zonneweelde betekent een top vakantie!

Meerdere soorten stacaravans te huur in Zeeland

Op de Zeeuwse camping zijn twee verschillende soorten luxe stacaravans te huur.  De stacaravans zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn van alles voorzien. De stacaravans zijn voorzien van een keuken met o.a. een Senseo apparaat, magnetron en vaatwasmachine. In de badkamer vind je er een inloopdouche en luxe wastafel. Kamperen op een camping met de luxe van thuis én het campinggevoel, reserveer nu uw stacaravan in Zeeland!

Activiteiten in Zeeland

Wanneer u bij ons een stacaravan huurt kunt u de Zeeuwse omgeving perfect verkennen. In de omgeving van de camping zijn meerdere dingen te doen. Zo kunt u op een Segway Zeeuws-Vlaanderen verkennen, zijn er meerdere weekmarkten en kunt u zich opgeven voor een prachtige molenroute. Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten. Wij hebben een aantal activiteiten op een rijtje gezet voor u, bekijk onze omgeving pagina! Wanneer u op onze Zeeuwse camping een stacaravan huurt, kunt u natuurlijk ook heerlijk genieten op de camping zelf!

Stacaravan huren op loopafstand van het Zeeuwse strand

De camping ligt op loopafstand van het strand van Nieuwvliet, een van de mooiste en schoonste stranden van Zeeland. Dit strand wordt al jaren achter elkaar bekroond met een Blauwe vlag. Dit staat voor een schoon en veilig strand.

Direct uw stacaravan in Zeeland huren

De stacaravans in Zeeland zijn te huren per weekend, midweek of week. De tarieven van de stacaravans zijn inclusief toeristenbelasting, lakenpakketten en eindschoonmaak. U kunt een stacaravan huren via onze boekingspagina. Dus wees er snel bij, want vol = vol!

Wilt u meer informatie over de stacaravans (chalets) in Zeeland?

Bekijk dan onze chalets en stacaravan pagina of neem contact met ons op!