Camping Zonneweelde
Herfstvakantie in Zeeland

Herfstvakantie

Last minute
Verblijf aan het water in Zeeland 🌊
  • Kindercamping in Zeeland
  • Vlak bij het zandstrand van Nieuwvliet
  • Hondvriendelijk

Vier de herfstvakantie aan de Zeeuwse kust

Beleef samen met jouw gezin een onvergetelijke herfstvakantie in Zeeland. Geniet van een comfortabel verblijf in één van onze accommodaties op onze 5-sterren camping. Ook kun je gezellig komen kamperen op onze ruime kampeerplaatsen. De herfst is een ideale periode om Zeeland te ontdekken, de mooie gekleurde blaadjes stellen nooit teleur. Maak gebruik van onze vele faciliteiten, beleef urenlang speelplezier in onze grote indoor speeltuin of eet een hapje in ons sfeervolle restaurant. Kom gezellig kamperen of een huisje huren in de herfstvakantie in Zeeland!

Vind jouw ideale verblijf in de herfstvakantie in Zeeland ⤵

Jouw verblijf op onze camping in de herfstvakantie

Bij ons geniet je praktisch van een herfstvakantie aan de kust. Het strand van Nieuwvliet ligt op slechts 950 meter afstand van onze camping in Zeeland. Dat is heerlijk uitwaaien aan de Zeeuwse kust. Kom gezellig kamperen in de herfstvakantie op onze comfortplaatsen met mogelijkheid tot privé sanitair, of kies voor een huisje huren in de herfstvakantie. Onze accommodaties bestaan uit chalets, lodges, trekkershutten en glamping voor maximaal 6 personen. Neem jouw hond ook gerust mee, want hij of zij is ook van harte welkom op de kampeerplaatsen en in enkele accommodaties. Hoe kom jij overnachten tijdens de herfstvakantie in Zeeland?

Herfstactiviteiten in Zeeland

In de herfst is er meer dan genoeg activiteiten te ondernemen. Maak een strandwandeling en warm daarna op in een strandpaviljoen met een kop koffie, thee of warme chocolademelk. Of volg een van de vele fiets- en wandelroutes door de omgeving, ontdek bijvoorbeeld het unieke natuurgebied Waterdunen in Breskens. Deze ligt op 5 km afstand van de camping. Voor cultuursnuiven of een dagje shoppen zijn Sluis, Vlissingen en Middelburg aanraders. Ook vermaken jij en je kinderen zich uitstekend op onze camping in de herfstvakantie. Er is een animatieteam, een binnenspeeltuin, een interactieve game wall en ook hebben we een restaurant waar je kunt genieten van vers bereide pizza's. Zien wij jullie deze herfstvakantie aan de kust van Zeeland?

Onze faciliteiten

  • Restaurant
  • Binnenspeeltuin
  • Interactieve game wall
  • Animatieteam
  • Sport- en spel

Vier de herfstvakantie in Zeeland 

Veelgestelde vragen over een herfstvakantie in Zeeland

Waar boek ik een leuke herfstvakantie in Zeeland?

Vier jouw herfstvakantie in Zeeland op ons vakantiepark aan zee. Het strand ligt op 950 meter afstand, ideaal voor een lange strandwandeling. De beste plek om even uit te waaien, je hoofd leeg te maken en vervolgens uit te rusten op een kampeerplaats of in een ingerichte accommodatie. 

Op welke camping in de herfstvakantie kan ik last minute boeken?

Heerlijk last minute ertussenuit? Hiervoor ben je bij Camping Zonneweelde op de juiste plek. Bij ons is het mogelijk om kort van tevoren nog aan te komen. Wel zo fijn wanneer je last minute besluit te kamperen of een huisje huurt in de herfstvakantie.