Camping Zonneweelde
De beste uitjes in de meivakantie

De beste uitjes in de meivakantie

Tips voor de meivakantie!

Bevrijdingsfestival🎤-Vlissingen

Op 5 mei wordt elk jaar het grote bevrijdingsfestival in Vlissingen gevierd. We vieren de dag dat Nederland bevrijd werd tijdens de 2e wereldoorlog doormiddel van een groot concert. Jaarlijks komen er hele bekende artiesten langs! Voorgaande jaren kwamen er artiesten zoals Emma Heesters, Van Dik Hout en de welbekende band Goldband. Met de Ferry in Breskens sta je binnen 20 minuten in Vlissingen!

 
bevrijdingsfestival
 

Koningsdag🧡 - West Zeeuws-Vlaanderen

27 April is het weer de dag van het jaar dat heel nederland de verjaardag van koning Willem Alexander viert! Ook in West Zeeuws-Vlaanderen is er in bijna elk dorp wel iets te doen. bijvoorbeeld rommelmarkten in Oostburg, Breskens en Schoondijke. Of de wel bekende bingo die elk jaar in Hoofdplaat gehouden wordt. Zelfs een touwtrektoernooi op het sportveld in Groede! Genoeg voor een dag vol plezier dus.

 
koningsdag
 

Excursie door de Waterdunen🌊-Groede & Breskens

Tegen de dijken van Breskens en Groede vind je het prachtige gebied de waterdunen. Het gebied is eind 2021 geopend, Samen met de gids maak je binnen een tijdsbestek van 2,5 uur een wandeling van 4,5 km in het vernieuwde gebied. Vanuit de vogelkijkhutten zijn de eilanden goed te overzien en kun je de vogels van dichtbij bekijken.

 
waterdunen
 

Speel- en bunkerpark Groede Podium🛝-Groede

Groede Podium is een speel- en bunkerpark midden in de polders van Groede. Op de speeltoestellen, springweide met luchtkastelen en de waterspeeltuin raken de kinderen nooit uitgespeeld! Op het terras aan het begin van het park kan je rustig een drankje doen terwijl de kinderen zich in het park vermaken. De originele bunkers zijn er gevestigd omdat het in de Tweede Wereldoorlog een Duitse verdedigingslinie was langs de Europese kust. 

 
Groede podium
 

Struisvogelboerderij🪶-Sluis

Sinds 1997 een begrip in de regio. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een attractie die niet meer weg te denken is uit de regio. Er is van alles te doen en te zien. Struisvogels in alle soorten en maten natuurlijk. Van de broedmachines tot de eieren, van de kuikens tot de grote broedvogels, tijdens een rondleiding kom je alles te weten over deze grote loopvogel.

 
struisvogel