Camping Zonneweelde
Camping Zeeland

Camping Zeeland

Last minute
Verblijf aan het water in Zeeland 🌊
  • Camping aan zee
  • Veel kindvriendelijke faciliteiten
  • Met zwembad & waterspeeltuin

Camping in Zeeland

Het zonnetje schijnt, je kunt de zee bijna ruiken en je zit lekker te genieten bij je tent of caravan. Juist, je bent op onze camping in Zeeland! Een heerlijke plek voor een vakantie. Niet alleen is Zeeland de zonnigste provincie van Nederland, ook is het strand nooit ver weg. Op onze camping in Zeeland aan zee verblijf je dan ook op slechts 950 meter van het strand. Een kleine wandeling en je bent er al. Om het compleet te maken is onze camping beoordeeld met het hoogste aantal van 5 sterren. Alles voor een onvergetelijke vakantie op onze camping in Zeeland is aanwezig. 

Kom je kamperen of een accommodatie huren?

  • Ruime comfortplaatsen
  • Huisdieren welkom
  • Veldjes met speeltoestellen voor kinderen
  • Glamping, chalets, lodges, beach lofts & strandslaaphuisjes
  • Voor 2 tot 6 personen
  • Huisdieren beperkt toegestaan

Camping in Zeeland aan zee

Op onze camping aan zee in Zeeland heb je tal van verblijfsmogelijkheden. Op de kampeervelden zet je een tent, caravan of camper neer. Extra fijn is dat er altijd een klein speeltuintje voor de kinderen op het veldje staat. Maar onze camping bij Cadzand in Zeeland beschikt ook over diverse vakantiehuisjes. Kies bijvoorbeeld voor een trekkershut of een Beach Loft met wellness. Altijd al eens echt op het strand willen overnachten? Bekijk dan onze populaire strandslaaphuisjes. Dat is pas uniek overnachten in Zeeland op een camping aan zee.

Behalve veel verblijfsmogelijkheden beschikt onze camping in Zeeland ook over diverse faciliteiten. Een gezinsvakantie in Zeeland wordt helemaal geslaagd dankzij de volgende faciliteiten:

💦  Buitenzwembad en waterspeeltuin met glijbaan, klimtoren en sproeiers
🤸  100% fun met het animatieteam
🍕  Smikkelen en smullen bij Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet
⚽  Spelen in de binnen- of buitenspeeltuin of op een van de vele sportvelden

Vakantie in Zeeland op een camping aan zee

Er valt natuurlijk genoeg te beleven op onze camping in Zeeland met zwembad. Maar we kunnen je zeker aanraden ook eens een dagje op pad te gaan. Een stranddagje hoort er zeker bij tijdens een verblijf op onze camping aan zee in Zeeland. Op datzelfde strand kan je ook volop activiteiten doen zoals surfen of blokarten. En we zijn natuurlijk niet voor niets een echte tiener- en kindercamping, ook voor kinderen zijn er volop uitjes. Breng een bezoek aan een heuse struisvogelboerderij of ga op sportief avontuur bij de Boerenhoeve. Welke activiteit kiezen jullie?