Camping Zonneweelde
Strandvakantie Nederland

Strandvakantie Nederland

Last minute
Verblijf aan het water in Zeeland 🌊
  • Vakantie aan het strand in Zeeland
  • 5-sterren camping
  • 950 meter van het strand

Strandvakantie in Nederland

De ideale locatie voor een strandvakantie in Nederland? Daar hoeven wij niet lang over na te denken, dat is Zeeland! De vele zonuren, de eindeloze stranden en de rust en ruimte maken een strandvakantie in Zeeland elke keer weer tot een groot succes. En hoe fijn is het dat Camping Zonneweelde op slechts 950 meter van het strand van Nieuwvliet ligt? Zo kun je op elk moment van de dag naar het strand en strek je meteen even de benen. Op onze 5-sterren camping in Zeeland kan je kamperen, een accommodatie huren of zelfs overnachten óp het strand in een strandslaaphuisje! Beter kan toch niet voor een strandvakantie in Nederland? 

Hoe wil je verblijven tijdens een strandvakantie in Zeeland?

Overnachten tijdens een strandvakantie in Zeeland

Een strandvakantie in Zeeland is geschikt voor elke vakantieganger! Of je nu fervent kampeerder bent of iets meer luxe wenst in een huisje, het is allemaal mogelijk. Op de ruime kampeerplaatsen kan je terecht met een tent, caravan of camper, en je hond is ook welkom! Liever een vakantiehuisje? Dan is er volop keuze! In ons aanbod vind je Beach Lofts, trekkershutten, chalets, lodges en strandslaaphuisjes. Met maximaal 6 personen overnacht je in een van onze accommodaties, en in een aantal zijn honden ook welkom

Niet alleen geniet je van je onze ligging vlak bij de zee tijdens een strandvakantie in Nederland. Camping Zonneweelde biedt vermaak voor jong én oud dankzij de uitgebreide faciliteiten:

🏊  Buitenzwembad met glijbaan, klimtoren en sproeiers
🤹  Enthousiast animatieteam
⚽  Diverse speeltuinen (ook indoor) en sportvelden
🍕  Lekker eten bij Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet (of haal je eigen boodschappen bij onze supermarkt)
🚲  Fietsverhuur

Strandvakantie in Zeeland - Volop genieten!

Elke dag lekker naar het strand, daarvoor boek je natuurlijk een strandvakantie in Nederland. Of je nu gaat zwemmen, zandkastelen bouwen, vliegeren, een eind wandelen of gewoon genieten van de zon. Zeeland heeft veel strand maar er is ook nog zoveel meer! Wij vertellen je onze favoriete top 3 activiteiten tijdens een strandvakantie in Zeeland:

Op de fiets 🚲  - Zeeland heeft een uitgebreid fietsnetwerk en dankzij onze fietsverhuur is het heel eenvoudig om Zeeland op de fiets te verkennen. Er zijn ook kinderfietsen en E-bikes te huur. Fiets door de Zeeuwse duinen en voel je vrij!

Brugge & Gent 🇧🇪  - Camping Zonneweelde ligt vlak bij de Belgische grens en dat maakt een bezoekje aan deze historische steden snel gemaakt. Verken de bezienswaardigheden te voet of maak een boottocht. Vergeet ook niet de Brugse Zot of het Gentse Strop biertje te proeven.

Natuurpark 't Zwin 💚  - Dit interactieve natuurbelevingspark is een leuk uitje voor het hele gezin. Bezoek de tentoonstelling, beklim de panoramatoren voor een weids uitzicht of volg het huttenparcours die je langs tal van belevingspunten leidt.